Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
ADR SV Oltenia a publicat buletinul regional lunar

ADR SV Oltenia a publicat buletinul regional lunar

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia a publicat buletinul regional al lunii martie, care aduce în atenție activitatea instituției. Cititorii pot afla detalii despre cele mai recente contracte de finanțare semnate de autoritățile publice din regiune în cadrul POR 2014-2020, cum este, de exemplu, proiectul pentru realizarea unui complex de cercetare în cadrul Facultății de Teologie a Universității din Craiova, în valoare de 6 milioane de euro.

De asemenea, este prezentat bilanțul investițiilor derulate prin POR 2014-2020 de către Consiliul Județean Dolj, dar și ultimele informații privind Strategia Regională pentru Specializare Inteligentă RIS3 Sud-Vest Oltenia 2021-2027, care a fost avizată de către Consorțiul Regional de Inovare.

Totodată, în paginile buletinului, sunt prezentate stadiul implementării POR 2014-2020 în Regiunea Sud-Vest Oltenia și ultimele instrucțiuni emise de Autoritatea de Management pentru POR, precum și informații esențiale despre Planul Național de Relansare și Reziliență (PNRR).

Pentru cei interesați să obțînă finanțări nerambursabile, publicația regională oferă detalii privind cataloagele editate lunar de către ADR Sud-Vest Oltenia, care prezintă programele active finanțate de Uniunea Europeană și Guvernul României.

În newsletter sunt incluse și informații despre oportunitățile de internaționalizare și dezvoltare a IMM-urilor, oportunități existente în cadrul Rețelei Enterprise Europe Network (EEN).

Așa cum cititorii au fost obișnuiți, ultimele pagini ale buletinului aduc în atenție frumusețile mai mult sau mai puțîn cunoscute ale regiunii. Luna aceasta, ținutul de legendă al Ponoarelor își dezvăluie atracțiile turistice, puse în valoare printr-un proiect derulat în cadrul POR 2007-2013 de către Consiliul Județean Mehedinți, cu sprijinul conducerii ADR Sud-Vest Oltenia.

Pentru a vizualiza buletinul regional publicat de ADR SV Oltenia, click aici.

Vizualizări: 290