Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Dezbateri privind programul Orizont Europa și finanțarea inovării

Asociația Europeană a Consultanților în Inovare (EAIC) sprijină conferința anuală R&I in recovery: what can Horizon Europe deliver?”, organizată de Science|Business Network, ce va avea loc în perioada 22-23 februarie 2021.

Compusă din universități, companii, organizații politice și de cercetare, Science|Business Network acționează ca un forum pentru promovarea inovației.

Este nevoie de mai multă inovație pentru redresarea europeană, iar membri ai Asociației Europene a Consultanților în Inovare sunt încântați să se alăture pentru a spori inovația industrială, cercetarea aplicată, cooperarea internațională și managementul profesional al proiectelor”, a declarat Pekka Koponen, președintele EAIC.

Această conferință virtuală va aborda câteva dintre următoarele întrebări, printre multe altele:

  • Poate Comisia să creeze sinergii autentice între Orizont Europa și alte programe emblematice?
  • Cum va fi integrat Pactul verde european în toate aspectele structurii și activităților Orizont?
  • Cum vor fi determinate succesul și impactul pentru viitorii beneficiari ai finanțării acordate prin programul Orizont?

În cadrul acestui eveniment, Margrethe Vestager (vicepreședinte executiv al CE), Mariya Gabriel (comisar pentru inovare, cercetare, tineret, educație și cultură) și Martin Kern (directorul EIT) vor susține discursuri, împreună cu multe alte figuri cheie ale cercetării și dezvoltării.

***

fonduri-structurale.ro este membru fondator al Asociației Europene a Consultanților în Inovare (EAIC). EAIC sprijină la nivel european finanțarea inovării și companiile inovatoare.

Vizualizări: 164