Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Beneficiarii granturilor de capital de lucru trebuie să realizeze anunțuri privind implementarea proiectelor. Modelul MEEMA

În conformitate cu art. 6.12. din Procedura de implementare a măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”, toate proiectele cu valoarea grantului mai mare de 10.000 euro sunt obligate să realizeze cel puțin un anunț/comunicat de presă privind începerea și finalizarea proiectului din procedura de implementare a măsurii 2, instituită prin OUG nr 130/2020.

Ca urmare a acestei condiții, astăzi, 23 decembrie 2020, Ministerul Economiei a publicat modelul anunțului/comunicatului de presă care va fi utilizat de beneficiari.

Descarcă modelul anunțului

Comunicatele pot fi publicate pe fonduri-structurale.ro! Pentru oferta noastră de publicare a anunțurilor, vă rugăm să ne scrieți la adresa structuralcg@fonduri-structurale.ro, persoana de contact: Raluca Prelucă, 0725.072.533.

De 14 ani, fonduri-structurale.ro furnizează informații de calitate în domeniul finanțărilor nerambursabile, transmite analize și documente de poziție autorităților pentru sprijinirea proiectelor voastre!

Vizualizări: 2246