Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
„Oltenia se dezvoltă prin REGIO!“, cel mai nou film de prezentare lansat de ADR SV Oltenia

„Oltenia se dezvoltă prin REGIO!“, cel mai nou film de prezentare lansat de ADR SV Oltenia

Drumuri județene, spitale, școli, universități, clădiri de patrimoniu, obiective turistice. Sunt doar câteva dintre prioritățile pentru care au fost implementate proiecte majore în Regiunea Sud-Vest Oltenia, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, pe care le puteți urmări în cel mai nou spot video lansat de Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia.

Filmul de prezentare a rezultatelor implementării POR 2014-2020 aduce în atenția privitorilor imaginea de ansamblu a investițiilor durabile care transformă Oltenia într-o regiune ce ține pasul cu vremurile, păstrându-și, în același timp, spiritul și unicitatea.

Puteți urmări, astfel, imagini ale proiectelor de referință implementate prin POR 2014-2020 în Regiunea Sud-Vest Oltenia, prin care se creează condiții de viață mai bune pentru comunitățile locale și este sprijinită dezvoltarea infrastructurii, a mediului de afaceri și a serviciilor.

Veți urmări, pe parcursul prezentării, informații despre cele 15 axe prioritare și principalele domenii de activitate susținute prin POR.

Implementarea POR 2014-2020 la nivelul Regiunii Sud-Vest Oltenia, înseamnă nu mai puțin de 765 de contracte de finanțare semnate, în valoare de peste 1,7 miliarde de euro. Iar reușitele ADR Sud-Vest Oltenia nu se opresc aici. Urmează să fie contractate și alte proiecte, estimându-se că vor fi semnate contracte în valoare de aproximativ 2 miliarde de euro până în aprilie 2021.

Spotul video este disponibil aici. 

Vizualizări: 413