Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Perioada de depunere pe apelul pentru îmbunătățirea accesului la serviciile de sănătate în special pentru grupurile vulnerabile a fost prelungită!

În data de 8 decembrie 2020, Ministerul Sănătății, în calitate de Operator al Programului „Provocări în sănătatea publică la nivel european” finanțat prin Granturile SEE 2014-2021, a publicat Corrigendumul nr. 1 la Ghidul Aplicantului privind Apelul deschis de propuneri de proiecte nr. 1 „Îmbunătățirea accesului la serviciile de sănătate în special pentru grupurile vulnerabile, inclusiv Romi”.

Modificarile aduse Ghidului Aplicantului sunt urmatoarele:

  • extinderea cu 1 lună a termenului de depunere a aplicațiilor de finanțare, respectiv pana pe  4 februarie 2021;
  • menționarea clară că achiziționarea de unități mobile (facilitati mobile) ca ambulanțe, caravane, cabinete/ laboratoare mobile realizate din containere sau alte materiale este eligibilă;
  • modificări la anexele 2, 4 si 5 din ghidul solicitantului în sensul extinderii eligibilității asupra modului de executare a lucrărilor de renovare.

Descarcă documentele revizuite

De asemenea, în sprijinul potențialilor aplicanți a fost publicată și o listă cu cele mai frecvente întrebări primite de Operatorul de Program.

Mai multe informații despre apel sunt disponibile aici.

Clarificări și informații suplimentare se pot solicita la adresa de e-mail contactsee@ms.ro.

Sursa: Ministerul Sănătății

Vizualizări: 1275