Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Cercetarea în folosul dumneavoastra - ce studii privind dezvoltarea teritoriului ar trebui sa finanteze UE?

Unitatea de Coordonare din Luxemburg a Programului ESPON 2013 vă invită să participaţi la un sondaj de opinie adresat autorităţilor publice şi celorlalţi actori interesaţi de domeniul dezvoltării teritoriale. Sondajul presupune completarea unui chestionar care are drept scop identificarea nevoilor dumneavoastră de date şi studii pentru susţinerea proceselor de decizie, a politicilor şi a strategiilor pe care le elaboraţi.

Chestionarul în limba engleză este disponibil din data de 16 iunie 2008 până pe data de 25 iulie 2008, pe site-ul oficial al programului: http://www.espon.eu/, la secţiunea „News" sau direct la link-ul: http://freeonlinesurveys.com/rendersurvey.asp?sid=hsd2shlp7lk0rnb444304.
Completarea chestionarului durează circa 10 minute.

Prin completarea acestui chestionar, puteţi contribui la identificarea temelor de cercetare care sunt relevante pentru activitatea autorităţilor publice şi care vor putea fi lansate la următoarea licitaţie pentru Prioritatea 1 a programului ESPON, în cadrul cărora institutele de cercetare şi universităţile vor putea depune cereri de finanţare.
Sursa: www.infocooperare.ro

Vizualizări: 108