Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Active Citizens Fund: Sesiune de informare online pentru potențialii solicitanți ai apelurilor 1, 4 și 6

Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile organizează în cadrul programului de finanţare Active Citizens Fund România o sesiune de informare online pentru potențialii solicitanți. În cadrul evenimentului vor fi prezentate granturile mici care sunt deschise în prezent, ele fiind disponibile în cadrul Apelurilor:

Obiectivul sesiunii de informare este familiarizarea potențialilor solicitanți cu specificul Apelurilor #1, #4 și #6, respectiv facilitarea unei mai bune înțelegeri a obiectivelor apelurilor, a proiectelor eligibile, precum și a lecțiilor învățate din prima sesiune de evaluare.

Agenda

  • 10.00 – 10.15: Prezentare generală a Programului Active Citizens Fund România
  • 10.15 – 10.40: Apeluri de proiecte: granturi mici
  • 10.40 – 11.00: Structura bugetului și a tipurilor de costuri eligibile
  • 11.00 – 11.15: Lecții învațate privind proiectele depuse
  • 11.15 – 11.40: Sesiune de întrebări și răspunsuri

Organizațiile interesate să participe sunt invitate să completeze formularul de înscriere disponibil AICI, până joi, 15 octombrie, ora 16:00. Odată înscrise, acestea vor primi un email cu detaliile de participare până pe 15 octombrie, ora 18:00.

Eventuale întrebări despre aceste apeluri pot fi trimise prin email la apel1@fdsc.ro, apel4@fdsc.ro, apel6@fdsc.ro, apel1.mediu@repf.ro. Răspunsurile vor fi făcute cunoscute în cadrul sesiunii de informare.

Persoană de contact pentru detalii suplimentare: Ileana Hargalaș, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, email: ileana-h@fdsc.ro, telefon: 0758.231.011

Evenimentul se adresează exclusiv organizațiilor neguvernamentale și poate avea max. 100 de participanți. Înscrierile se vor încheia în momentul în care acest număr este atins. Limba de lucru a evenimentului va fi limba română și nu vor fi furnizate servicii de traducere/ interpretare.

Sursa: ACF

Vizualizări: 255