Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Două cereri de finanțare au fost aprobate în cadrul Fondului pentru Relații Bilaterale aferent Active Citizens Fund. Apelul este deschis până în aprilie 2021!

Astăzi, 14 septembrie 2020, Active Citizens Fund a anunțat rezultatele selecției pentru propunerile de proiecte depuse în cadrul apelului 2 aferent Fondului pentru Relații Bilaterale.

Conform tabelului, 2 din cele 8 propuneri de proiecte depuse au fost selectate spre finanțare, unul dintre aceștia obținând valoarea maximă acordată a grantului, adică 3.000 euro. Lista proiectelor este disponibilă aici

Cererile de finanțare vor fi selectate conform regulii „primul venit, primul servit” în ordinea înregistrării acestora, cu condiția ca acestea să primească un punctaj mediu de minim 65 de puncte și să existe încă fonduri disponibile.

Obiectivul apelului este de a sprijini organizațiile neguvernamentale din România și entități din statele donatoare în dezvoltarea de parteneriate durabile și în pregătirea și depunerea unei Cereri de finanțare pentru un proiect în parteneriat cu statele donatoare în cadrul ACF România.

Termenul limită de depunere pentru acest apel a fost stabilit în aprilie 2021, însă, având în vedere că procesul de evaluare este unul continuu, apelul ar putea fi închis mai devreme, odată ce fondurile disponibile vor fi epuizate.

Mai multe detalii sunt disponibile în rubrica noastră de alte finanțări.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: ACF  

Vizualizări: 164