Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ministrul Economiei: Vom acorda granturi 100% nerambursabile în valoare de 30.000 de euro pentru montarea de panouri solare și stații pentru încărcarea mașinilor electrice

Ieri, 27 iulie, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a anunțat că ministerul pregătește un program pentru acordarea unor granturi 100% nerambursabile în valoare de 30.000 de euro pentru montarea de panouri solare și stații pentru încărcarea mașinilor electrice.

Potrivit ministrului, „avem 100 de milioane de euro din Fondul de Mediu cu destinația reducere de CO2 și 100 de milioane de euro – acei bani pe care i-am luat de la Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei, care se vor duce tot către reducerea emisiilor de CO2”.

Granturile, de câte 30.000 euro, 100% nerambursabile, vor merge către IMM, turism, pentru montarea de panouri solare și stații pentru încărcarea mașinilor electrice”, conform ministrului Popescu.

În ceea ce privește hotelurile, acestea vor avea o linie dedicată, prin care „își vor putea reduce costurile și totodată vor avea posibilitatea de reclamă, fiind în baza de date europeană a stațiilor de încărcare”.

Sursa: Facebook | Virgil Popescu

Vizualizări: 3495