Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POIM: Instrucțiuni privind modificarea Metodologiei de calcul a cheltuielilor și utilizarea sintagmei „sau echivalent” pentru specificațiile tehnice

Ieri, 1 iulie, AM POIM a emis două instrucțiuni, respectiv Instrucțiunea nr. 30/2020 și Instrucțiunea 31/2020.

Instrucțiunea nr. 30 a fost emisă pentru modificarea și completarea Instrucțiunii nr. 7/ 2017 privind modificarea Metodologiei de calcul a cheltuielilor generale de administrație, a cheltuielilor cu deplasarea membrilor Unității de implementare a Proiectului și a cheltuielilor cu salariile, pentru beneficiarii axelor prioritare 3-9 și corelarea bugetului proiectului/contractului de servicii pentru realizarea planului de management cu prevederile HG 1076/2004 privind stabilirea procedurii de realizare a evaluării de mediu pentru planuri și programe, în vederea evitării declarării ca neeligibile a unor cheltuieli solicitate la rambursare aferente unor activități neefectuate, pentru beneficiarii axei prioritare 4.

Descarcă Instrucțiunea.

Instrucțiunea nr. 31 vizează utilizarea sintagmei „sau echivalent” pentru specificațiile tehnice care fac trimitere la standarde în cadrul documentațiilor de atribuire ale contractelor aferente proiectelor finanțate din axele prioritare 1-9.

Descarcă Instrucțiunea.

Sursa: MFE

Vizualizări: 468