Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: A fost modificat ghidul aferent investițiilor pentru IMM-uri pentru implementarea unui rezultat al cercetării–inovării în parteneriat cu un ITT

În data de 17 februarie, AM POR a modificat Ghidul solicitantului aferent Axei prioritare 1, Prioritatea de investiții 1.1, Operațiunea C – „Investiții pentru IMM-uri pentru implementarea unui rezultat al cercetării – inovării în parteneriat cu un ITT”.

Principala modificare vizează actualizarea alocării apelului de proiecte, ca urmare a hotărârii CMPOR nr. 117/18.12.2019. Totodată, a fost actualizat cursul valutar pentru datele introduse în MYSMIS, privind alocarea apelului de proiecte.

O altă modificare prevede introducerea mențiunii potrivit căreia gradul de acoperire a alocării apelului de proiecte se calculează luându-se în considerare cursul Inforeuro din luna intrării în vigoare a contractelor de finanțare.

Conform comunicatului oficial, modificarea nu afectează tratamentul egal al solicitanților la finanțare și a fost realizată cu scopul de a pregăti relansarea apelului de proiecte. De altfel, ghidul specific pentru relansarea apelului de proiecte a parcurs deja etapa de consultare publică.

Descarcă ordin

Sursa: AM POR

Vizualizări: 523