Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
S-a lansat competiția planurilor de afaceri în cadrul proiectului Acceleratorul de Întreprinderi Sociale!

S-a lansat competiția planurilor de afaceri în cadrul proiectului Acceleratorul de Întreprinderi Sociale!

ADV România în parteneriat cu www.fonduri-structurale.ro a lansat pe 15 ianuarie 2020 concursul de planuri de afaceri în cadrul proiectului Acceleratorul de Întreprinderi Sociale.

Perioada de depunere a planurilor de afaceri și a dosarului de candidatură este 14 februarie 2020.

Pot participa la concurs absolvenții cursului de Antreprenor în Economie Socială și Manager de Întreprindere Socială. Fiecare absolvent va avea la dispoziție 30 de zile pentru a depune planul de afaceri pentru a intra în competiție.

Persoanele selectate pentru cursurile următoare inclusiv cele aflate pe lista de rezervă pot depune planurile de afaceri doar după ce au susținut și promovat examenul de certificare ANC și au primit email de înștiințare de la administratorul de schemă de grant.

Afacerile trebuie înființate în una dintre cele 7 regiuni de dezvoltare din România cu excepția regiunii București Ilfov.

În luna aprilie 2020, vom anunța dacă se va deschide competiția planurilor de afaceri și pentru persoanele care dețin deja certificare ANC în domeniul Antreprenor Economie Socială și Manager de Întreprindere Socială dobândite la un furnizor terț. Selecția planurilor de afaceri depuse de persoanele care nu au participat la cursurile de formare antreprenorială organizate de ADV România se va realiza în limita de 10% din totalul planurilor de afaceri selectate.

În urma concursului vor fi selectate și finanțate minimum 21 de planuri de afaceri. Finaliștii concursului care își înființează firme cu ajutorul proiectului vor beneficia de servicii de consultanță, mentorat și monitorizare pe parcursul a cel puțin 24 de luni.

Pentru a vă înscrie la concurs consultați metodologia și trimiteți documentele aferente la acceleratorul@alaturidevoi.ro.

Consultă metodologia.

Vă invităm să depuneți planuri de afaceri în cadrul concursului și vă urăm succes!

Mihaela Prodan,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 317