Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCA: A fost semnat un Acord de Servicii de Consultanță Rambursabile între Curtea de Conturi a României și Banca Mondială

Curtea de Conturi a României și Banca Mondială au încheiat săptămâna trecută un Acord de Servicii de Consultanță Rambursabile pentru o durată de 34 de luni.

Activitățile realizate cu sprijinul Băncii Mondiale fac parte din proiectul CCR-SAI pentru cetățean – SIPOCA 744, proiect finanțat din Programul Operațional Capacitate Administrativă a cărui implementare a început în luna septembrie 2019.

Conform comunicatului oficial, prin acest proiect, Curtea de Conturi a României își propune consolidarea capacității instituționale de a realiza activitatea de audit public extern în conformitate cu standardele internaționale în domeniu și așteptările societății.

În cadrul ceremoniei de semnare, președintele instituției, Mihai Busuioc, a subliniat importanța derulării acestui proiect prin care Curtea de Conturi a României face un pas înainte pentru a veni mai aproape de cetățeni, devenind astfel un „SAI pentru cetățean”.

Sursa: Curtea de Conturi a României

Vizualizări: 337