Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR 2014-2020: 83 de milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii educaţionale şi a transportului public în Bacău

Cinci contracte de finanţare, ce vizează modernizarea infrastructurii educaţionale şi a transportului public din municipiul Bacău, în valoare totală eligibilă de peste 83 de milioane de lei, au fost semnate joi, 17 octombrie.

Proiecte:

  • modernizarea şi reabilitarea creşelor nr. 3 şi 9 din oraş;
  • realizarea unui traseu pentru deplasări nemotorizate Sud (Centru – Aeroport) şi a unui coridor pentru deplasări nemotorizate Parcul Cancicov - Stadion - Bazin de înot - Universitatea „Vasile Alecsandri” (Traseul tineretului şi sportului);
  • modernizarea staţiilor de transport public din municipiu.

85% grad de contractare pentru POR, până în acest moment, cred că nu este puțin pentru România. Și voi sprijini în continuare creșterea acestui grad. Pentru că noi așa am înțeles să ne facem datoria față de oameni, semnăm astăzi 5 contracte în valoare de peste 83 de milioane de lei pentru municipiul Bacău”, a afirmat viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu.

Toate cele cinci proiecte sunt finanţate prin Axa prioritară 4 - Sprijinirea dezvoltării urbane durabile a Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP).

Sursa: MDRAP

Vizualizări: 128