Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Apelul destinat acțiunilor de coordonare și sprijin în domeniul nanotehnologiilor prin Programul Orizont 2020

Apelul de proiecte destinat acțiunilor de coordonare și sprijin în domeniul nanotehnologiilor, coordonat de Programul Orizont 2020 și finanțat de Comisia Europeană este deschis până la data de 3 septembrie 2019.

În cadrul acestui apel poate aplica cel puțin o entitate juridică stabilită într-un stat membru al UE sau într-o țară asociată Orizont 2020.

Apelul urmărește să pună bazele industriei de mâine în Europa și să creeze locuri de muncă și de creștere prin intermediul unui ecosistem de inovare pentru proiectarea, dezvoltarea, testarea și extinderea materialelor avansate și a nanotehnologiilor. Acest lucru ar trebui să permită o gamă largă de aplicații și să faciliteze inovatorii să-și aducă ideile pe piață. Succesul va fi văzut într-un eco-sistem eficient care să permită inovatorilor să depășească barierele tehnologice și de reglementare.

Pentru mai multe detalii despre apel click aici, iar pentru mai multe detalii despre cum vă putem sprijini în depunerea unei cereri de finanțare în cadrul prezentei oportunități de finanțare ne puteți contacta(vezi secțiunea Contact).

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 135