Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Timișoara & Cluj – Napoca: Destinațiile finale ale programelor de formare Laboratorul de competențe 502

În perioada 18 – 21 martie și 27 martie – 1 aprilie au loc ultimele două programe deschise de training pe care Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro le organizează în cadrul proiectului Laboratorul de competențe 502!

Totul este gratuit, inclusiv cazare pentru cei care au nevoie.

Timișoara. Între 18 – 21 martie 2018, managerii și antreprenorii din industriile IT, creative (arhitectură, traduceri, publicitate, PR, edituri, cercetare, organizare evenimente, proiectare, consultanță) sau automotive pot lua parte la workshopuri after – work în managementul inovării, management de produs, inovare socială și business simulation. Am reușit să obținem finanțare europeană pentru a pune în aplicare misiunea noastră și de aceea putem oferi în mod gratuit un program de formare unic, care îmbină metoda finlandeză de învățare prin simulare (în cadrul workshopului de business simulation), cu viziunea „fewer buzzwords, more action” legată de managementul inovării a americanilor, cu aspectele practice și exemplele de succes ale managementului de produs și cu sensul profund pe care îl aduce inovare socială în orice companie.

Înscrieri și detalii privind eligibilitatea aici.

De la cine înveți?

  • Jennifer Austin este cofondatoare Risky Business, primul fond de accelerare din România care investește în start-upuri early stage. Înainte de a se muta în România în 2013, Jennifer a lucrat pe poziții de marketing, strategie și produs în mai multe industrii, inclusiv domeniul medical, legal, impact și tech. Din 2013, Jennifer a lucrat atât cu start-upuri, cât și cu multinaționale din toată lumea, în special din Europa și China. În ultimii ani a oferit consultanță și a dezvoltat programe de inovare pentru companii medii, dar și pentru multinaționale. Jennifer deține titlul de MBA acordat de UCLA Anderson și diploma de licență în afaceri internaționale și marketing din partea Cleveland State UniversityJennifer împreună cu invitații săi vor livra workshopul de Managementul inovării.
  • Marcel Iancău este formator profesionist si antreprenor. A fost manager commercial & marketing la Cesal SA (din 2011 pana in 2018) – parte a Grupului Atlas Polonia – companie care produce materiale de construcții ca sumă a tehnologiei, inovației și cercetării permanente. Marcel deține un doctorat în inginerie energetică și este cofondator al Casei de Idei. În curând va absolvi un program EMBA. Marcel va livra în cadrul Laboratorului workshopul de Management de produs.
  • Maria Duduman are peste 14 ani experiență în banking și vânzări, iar de câțiva ani isi doreste sa utilizeze tot ceea ce stie pentru a sustine si mediul social. Aici inovează legătura dintre business și impact social. Printre altele, este fondatorul platformei Fă Bine!, a facut parte din echipa care a dezvoltat platforma Debunavoie.ro si din cea care a organizat seria de evenimente 8 Hours overtime for a good cause. Va livra în cadrul Laboratorului workshopul de Inovare socială cu sprijinul Ashoka România.
  • Louis Havriliuc este un întreprinzător care a aplicat în România ceea ce a învățat în Finlanda. Ca urmare a studiilor sale, Louis a devenit pasionat de utilizarea simulărilor de business pentru comunicarea conceptelor operaționale și strategice. Louis are experiență în livrarea trainingurilor business simulation pentru diferite sectoare: IT, Educație, Telecom, Retail etc. Este fondatorul Simbound© digital marketing simulations, un produs educațional folosit în peste 30 țări, iar în cadrul Laboratorului va susține workshop-ul de business simulation cu ajutorul soluției Cesim.

Cluj-Napoca. În perioada 27 martie – 1 aprilie 25 de angajați din resursele umane ale companiilor din industriile IT, creative sau automotive sunt invitați să învețe împreună cu experții noștri managementul resurselor umane și să obțină certificarea națională în domeniu.

Înscrieri și detalii privind eligibilitatea aici.

De la cine înveți

  • Roxana Braga. Din 1997 este formator şi consultant în management organizaţional, planificare strategică, marketing, managementul resurselor umane. A ţinut peste 100 de sesiuni de instruire pentru mai mult de 450 de organizaţii din România, Bulgaria, Ucraina, Republica Moldova, Cehia, Ungaria, Marea Britanie, Belgia, Iugoslavia, Macedonia, Albania.  De profesie inginer, a lucrat în proiectare şi cercetare, a fost director de marketing într-o firmă de import/export şi apoi a condus timp de 12 ani Fundatia Estuar. A beneficat de instruiri variate în ţară şi în străinătate (Marea Britanie, Statele Unite ale Americii).
  • Bianca Dreossi. Bianca este de profesie arhitect, dar şi-a dedicat ultimii saisprezece ani educaţiei nonformale a adulţilor. A absolvit un program de doi ani TOT in management organizaţional (furnizat de FDSC si Charity Evaluation Services – UK), are un Master in managementul proiectelor şi alte multe cursuri de perfecţionare in ţară şi străinătate, fiind formator acreditat de Ministerul Muncii și Justiției Sociale si Ministerul Educației Naționale. Bianca are o bogată activitate de training si consultanţă, formând peste 4000 de persoane.

Pentru detalii, Raluca la 0725072533, laborator@fonduri-structurale.ro.

Vizualizări: 427