Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Prima listă cu proiecte admise în cadrul apelului pentru înființarea de întreprinderi sociale

AM POCU a publicat prima listă intermediară cu proiectele admise în etapa etapa tehnico-financiară pentru apelul de proiecte POCU/449/4/16/ Consolidarea capacității întreprinderilor de economie socială de a funcționa într-o manieră auto-sustenabilă – „Sprijin pentru înființarea de întreprinderi sociale”. Procesul de evaluare aferent cererilor de finantare depuse în cadrul acestui apel se realizează în mod continuu.

Descarcă Lista intermediară nr. 1 a proiectelor admise în etapa tehnico-financiară 

Începând cu data de 20.12.2018, solicitantul a cărui cerere de finanţare a fost admisă în această etapă va primi, prin sistemul electronic MySMIS 2014+, "Notificare privind rezultatul evaluării tehnice şi financiare şi grilele de evaluare"

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanţare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestaţiile se vor depune de solicitant în sistemul MySMIS 2014+ în termenul precizat în cadrul notificării privind rezultatul evaluării tehnice şi financiare, potrivit paşilor descrişi în documentul „Modalitatea de depunere a contestaţiei în sistemul informatic MySMIS".

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene 

Vizualizări: 687