Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ultima zi în care puteți contribui la sondajul privind situația întreprinderilor sociale la nivel european derulat de Euclid Network!

Astăzi este ultima zi în care puteți să participați la sondajul European Social Enterprise Monitor derulat de Euclid Network, rețea europeană de organizații care sprijină antreprenorii sociali și liderii orientați spre impact.

Sondajul își propune să colecteze informații privind întreprinderile sociale de la nivelul țărilor europene și să sprijine și promoveze nevoile și interesele acestora la nivelul strategiilor, politicilor și mecanismelor de finanțare europene. 

fonduri-structurale.ro este organizație membră a Euclid Network începând din 2023. Dacă reprezentați o întreprindere socială, vă invităm să vă faceți auzită vocea și să ne sprijiniți să punem pe hartă ecosistemul antreprenoriatului social din România.

Sondajul este disponibil în limba engleză și completarea acestuia durează aproximativ 30-45 minute, fiind o cercetare complexă care merge în detaliu pe mai multe componente. 

Pentru a completa sondajul, click aici.

Ana-Maria Apetrei,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Euclid Network

Vizualizări: 67