Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

S-a lansat concursul de planuri de afaceri în cadrul proiectului NOI AntrepreNORI, Regiunea Nord Vest

Astăzi, 26 octombrie 2018, Fundația Civitas pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj-Napoca alături de partenerii săi, Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG SRL și Asociația Centrul pentru Politici Publice, au lansat concursul de planuri de afaceri în cadrul proiectului „Un PLUS pentru START UP-urile Regiunii Nord-Vest – NOI AntrepreNORI”, proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman, POCU/82/3.7/104273.

Perioada de depunere a planurilor de afaceri și a dosarului de candidatură este 26 octombrie – 12 noiembrie 2018 (ora 17:00).

La concurs se pot înscrie atât absolvenții cursurilor noastre de competențe antreprenoriale, cât și antreprenori care nu au participat până acum în proiect (maximum 3 locuri disponibile).

Afacerile trebuie înființate într-unul din orașele regiunii Nord-Vest (județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare sau Sălaj).

În urma concursului vor fi finanțate 38 de planuri de afaceri. Câștigătorii concursului care își înființează firme cu ajutorul proiectului vor beneficia de stagii de practică, de servicii personalizate de consultanță, mentorat și de monitorizarea implementării noii afaceri pentru o perioadă de 18 luni de la înființare.

Pentru a vă înscrie la concurs consultați metodologia și trimiteți documentele solicitate pe adresa noiantreprenori@civitas.ro.

Descarcă Metodologia. 

Pentru mai multe informații privind desfășurarea activităților proiectului:

  • Raluca Drozan: Expert coordonare proces selecție – raluca.drozan@civitas.ro;
  • Carmen Ciobanu: Manager proiect – carmen@civitas.ro.

****

Proiectul este co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman, POCU/82/3.7/104273. Bugetul total al proiectului este de 8.900.412,34 lei, din care 7.534.576,40 lei sunt contribuție UE, 1.329.631,13 lei sunt contribuție din bugetul național și 36.204,81 lei este valoarea co-finanțării eligibile a Beneficiarului.
Parteneri: Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG, Centrul pentru Politici Publice (CENPO)

 

Vizualizări: 431