Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: Reabilitare termică a 6 blocuri din Timișoara

Joi, 20 septembrie, a avut loc o nouă semnare a unui contract de finanțare prin Regio-Programul Operațional Regional pentru reabilitarea termică a blocurilor de locuințe din Timișoara. Contractul de finanţare prevede reabilitarea a 6 blocuri de locuințe cu 324 de apartamente din municipiul Timișoara, în decursul a 16 luni de implementare - „Îmbunătățirea eficienței energetice în sectorul rezidenţial prin reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe situate pe străzile: Aleea F.C.Ripensia, Bd. Corneliu Coposu, Str. Surorile Martir Caceu, Str. Măgura, Str. Mareşal Averescu, Str. Învăţătorului”.

Finanțarea nerambursabilă se acordă în cadrul axei prioritare 3, prioritatea de investiții 3.1 „Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor”, Operațiunea A. Clădiri rezidențiale.

Obiective: 

  • îmbunătăţirea condiţiilor de confort termic interior pentru rezidenţiale/apartamentele supuse reabilitării;
  • creşterea eficienţei energetice în blocurile de locuințe care fac obiectul proiectului;
  • creşterea nivelului de protecţie.

Valoarea totală a proiectului este de 5.723.962,63, iar valoarea finanțării nerambursabile a proiectului este de 3.357.678,56 lei.

Sursa: ADR-Vest

Vizualizări: 252