Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Licitatii deschise de lansare a unei campanii nationale de informare publica privind accesarea fondurilor europene

Agenţia pentru Strategii Guvernamentale anunţă organizarea unei licitaţii deschise de lansare a unei campanii naţionale de informare publică privind accesarea fondurilor europene

În perioada 1-21 mai 2008, Agenţia pentru Strategii Guvernamentale intenţionează să deruleze o campanie de informare a populaţiei în ceea ce priveşte accesarea fondurilor europene şi oportunităţile de finanţare pentru România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene.
Campania va consta în difuzarea de spoturi TV pe primele două posturi TV generaliste şi pe primele 2 posturi de ştiri în ordinea audienţei, difuzarea de spoturi radio pe pe primele 3 posturi radio cu minim 60% acoperire naţională, precum şi difuzarea unui banner pe Internet.
În vederea achiziţiei serviciilor informatice, de televiziune şi de radio necesare demarării acestei campanii de informare, Agenţia pentru strategii Guvernamentale organizează licitaţie publică deschisă în conformitate cu prevederile O.U.G 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii cu modificările şi completările ulterioare.
Informaţii suplimentare privind această licitaţie pot fi găsite în anunţul de intenţie nr. 10853 /22.02.2008, respectiv anunţul de participare nr. 44629 /27.02.2008, publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice pe site-ul www.e-licitatie.ro.
Termenul de depunere a ofertelor expiră pe data de 10.04.2008, ora 16.00, iar deschiderea ofertelor se va face în data de 11.04.2008, ora 11.00 la sediul Agenţiei pentru Strategii Guvernamentale.
Sursa: Guvernul Romaniei

Vizualizări: 110