Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: Termenul de depunere a proiectelor de înfiinţare a incubatoarelor de afaceri s-a prelungit cu câteva ore înainte de ora stabilită iniţial!

MDRAP a modificat Ghidul Solicitantului Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1. Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri - 2.1.B Incubatoare de afaceri, cu două ore înainte de depunerea proiectelor (07.05.2018, ora 12:00).

MDRAP a modificat printr-un ordin de ministru perioada de depunere a proiectelor: „data și ora închiderii cererii de proiecte se modifică până la 09.07.2018, ora 12:00” față de data inițială de 7 mai 2018. De asemenea, în anexa 1.5. „Planul de afaceri", s-au modificat titlurile capitolelor din structura cuprinsului.

Obiectivul specific al acestei axe prioritare îl reprezintă consolidarea poziției pe piață a întreprinderilor mici și mijlocii în domeniile competitive identificate în Strategia Națională de Competitivitate şi Planurile Regionale de Dezvoltare. Această prioritate de investiții este în concordanță cu prevederile Programului de guvernare 2017-2020, în ceea ce privește crearea Programului Național de Dezvoltare a Antreprenoriatului (PNDA) care vizează finanţarea infrastructurii antreprenoriale la nivelul comunităţilor locale.

Click aici pentru a vedea Ghidul Solicitantului și ordinul de modificare.

Sursa: AM POR

Vizualizări: 834