Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

S-a publicat lista UAT-urilor din mediul rural în care se vor desfășura lucrări de înregistrare sistematică a imobilelor

Programul Operațional Regional finanțează în cadrul Axei Prioritare 11 „Extinderea geografică a sistemului de înregistrare a proprietăților în cadastru și cartea funciară”, Prioritatea de Investiții 11.1 „Consolidarea capacității instituționale și o administrație publică eficientă”, acțiuni de înregistrare sistematică a imobilelor în zonele rurale, de îmbunătățire a serviciilor de înregistrare a acestora și de asigurare a managementului proiectului. Această prioritate de investiții va fi implementată de Autoritatea Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), prin intermediul unui proiect major, destinat să completeze obiectivul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară.

Apelul lansat privind lista de proiecte prioritare sau pre-identificate are ca termen limita de depunere dată de 30.03.2018, alocarea la nivel național fiind de 312,89 mil. euro. Prin Ordinul nr. 6962/1743/389/1522/2017 a fost aprobată Lista unităților administrativ-teritoriale din mediul rural în care se vor desfășura lucrări de înregistrare sistematică a imobilelor, care vor beneficia de finanțare din fonduri europene structurale și de investiții în cadrul Axei Prioritare 11 a Programului Operațional Regional 2014-2020.

Din regiunea Sud Vest Oltenia au fost selectate 72 UAT-uri eligibile. 

Click aici pentru a vedea lista celor 660 UAT-uri selectate la nivel național.

Sursa: ADR Oltenia

Vizualizări: 4510