Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Social Impact Award caută tineri români cu idei de afaceri sociale!

Programul are la bază mai multe principii, printre care: conectarea participanților la o rețea internațională de antreprenori, freelanceri, ONG-iști și reprezentanți ai mediului de afaceri; ghidarea tinerilor astfel încât să dezvolte concepte de afaceri cu impact social, care să aibă la baza modele de afaceri sustenabile și susținerea celor mai bune idei cu premii în bani, spațiu de lucru și conectare, precum și mentorat.

Social Impact Award este o competiție la nivel internațional, prezentă în peste 20 de țări, al cărei scop principal este acela de a dezvolta tinerii antreprenori și de a pune antreprenoriatul social pe harta oportunităților de carieră. În Romania, echipa SIA a pregătit o experiență educațională complexă menită să transforme idei în proiecte concrete.

Evenimentul de lansare va avea loc marți, 20 februarie, începând cu ora 18:00, la Universitatea Alternativă (Bulevardul Dacia, nr 99). Participanții vor avea ocazia să afle mai multe detalii despre competiție și să participe la o conversație despre antreprenoriat social, alături de antreprenori sociali cu experiență, reprezentanți ai mediului de business și foști finaliști SIA. Tematica evenimentului de lansare va provoca antreprenori sociali cu experiență și participanții la eveniment să găsească punți de colaborare între afacerile tradiționale și afacerile sociale.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

Sursa: Institutul de Economie Socială

 

Vizualizări: 628