Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Sud-Vest: Seminar de informare pentru potențialii beneficiari ai POR 2014-2020, prioritățile de investiții 2.2 și 2.1.A

Pentru a asigura un nivel ridicat de informare asupra oportunităților de finanțare pentru mediul privat oferite de POR 2014-2020, dar și pentru a crea premisele dezvoltării unui număr cât mai mare de proiecte, ADR Sud-Vest Oltenia organizează un eveniment de informare pentru potențialii beneficiari.

În cadrul acestui eveniment de informare vor fi prezentate principalele condiții de eligibilitate, prevăzute în Ghidurile Specifice pentru cele două apeluri de proiecte aferente următoarelor două priorități de investiții:

  • 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor
  • 2.1.A – Microîntreprinderi

Solicitanții eligibili în cadrul acestor apeluri de proiecte sunt:

  • Pentru prioritatea de investiții 2.2. – societăți sau societăți cooperative care se încadrează în categoria IMM-urilor din mediul urban sau a întreprinderilor mijlocii din mediul rural.
  • Pentru prioritatea de investiții 2.1.A – societăți sau societăți cooperative care se încadrează în categoria microîntreprinderilor din mediul urban

În organizarea acestei întâlniri, ADR SV Oltenia beneficiază de sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Dolj.

Evenimentul va avea loc vineri, 3 martie 2017, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Dolj, începând cu ora 11.00.

Pentru buna organizare a întâlnirii, persoanele interesate sunt va rugate să transmită confirmarea participării reprezentanților societății dumneavoastră, împreună cu datele de contact, până la data de 1 martie, prin e-mail la office@adroltenia.ro sau simona.covrescu@adroltenia.ro.

Date și informații suplimentare cu privire la acest eveniment pot fi oferite de doamna Simona Covrescu tel. 0251/411869, e-mail simona.covrescu@adroltenia.ro.

Sursa: ADR Sud-Vest Oltenia

Vizualizări: 396