Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

ADR Vest organizează un seminar online pentru explicarea cererilor de finanțare pe PI 2.2. (IMM-uri) și PI 2.1A (Microîntreprinderi)

Pentru a veni în sprijinul potențialilor beneficiari de finantare nerambursabilă, ADR Vest organizează joi, 2 martie 2017, începând cu ora 10:00, un seminar online în cadrul căruia se vor prezenta și discuta secțiunile cererii de finanțare din cadrul aplicației electronice MySMIS. Seminarul este gratuit, dar participarea se face doar în baza înscrierii prealabile. Click aici pentru înscriere.

Seminarul se adresează atât celor interesați de accesarea finanțărilor nerambursabile acordate în cadrul priorității de investiții 2.2 „Sprijinirea crearii si extinderea capacitatii avansate de productie si dezvoltarea serviciilor”, cât și celor interesați de obținerea unei finanțări prin intermediul Priorității de Investiții 2.1.A „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri–Microîntreprinderi” a Regio-Programul Operațional Regional 2014-2020.

Sursa: ADR Vest

Vizualizări: 1135