Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Peste 1000 de utilizatori au testat aplicatia MySMIS!

Conform reprezentantilor MFE citati de Agerpres, aplicatia MySMIS a fost accesata deja de peste 1.000 de utilizatori incepand cu 8 martie, data cand a fost lansata perioada de testare a aplicatiei de catre potentialii beneficiari.

Perioada de testare a MySMIS se incheie vinerea aceasta, pe 18 martie 2016.

MFE a incurajat, ieri, persoanele care testeaza aplicatia ca, pentru a semnala eventuale dificultati in accesarea sau introducerea datelor in MySMIS 2014, sa utilizeze formularul de Contact-Helpdesk din site-ul MFE (http://www.fonduri-ue.ro/component/users/?view=login).

Accesarea sectiunii Helpdesk pentru adaugarea solicitarilor, precum si pentru urmarirea rezolvarii acestora se va face din "Meniu utilizator", vizibil in sectiunea „Contact” a site-ului MFE dupa autentificarea utilizatorului. Conform MFE, principalele avantaje ale folosirii acestei sectiuni sunt pe de o parte faptul ca utilizatorii sunt informati permanent despre stadiul solicitarii lor, pe de alta parte termenele mai scurte de raspuns, dat fiind ca acest tip de solicitari nu va fi asimilat regimului juridic al petitiilor, ci reprezinta un mod de a sprijini publicul pentru utilizarea aplicatiei informatice.

Formularul „Sesizare nereguli” va fi in continuare disponibil publicului, fara a fi necesara inregistrarea in site, insa utilizarea acestuia va presupune strict semnalarea (documentarea) neregulilor.

In perioada urmatoare, MFE are in vedere extinderea helpdesk-ului asupra solicitarilor telefonice.

Surse: Ministerul Fondurilor Europene
           Agerpres

Vizualizări: 121