Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Prima editie speciala regionala a publicatiei euROpeanul a aparut in Regiunea NV

A aparut prima editie speciala regionala a publicatiei euROpeanul, dedicata regiunilor Nord-Vest (jud. Cluj, Bihor, Bistrita Nasaud, Maramures, Satu Mare si Salaj) si Centru (jud. Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu). Editia este distribuita si editata intr-un tiraj de 80.000 de exemplare, de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor. Ziarul este gratuit si este disponibil in gari, agentii de voiaj, camere de comert si industrie, prefecturi, consilii judetene si centre de consiliere pentru cetateni aflate in cele doua regiuni si in trenurile InterCity, la metrou si aeroportul “Henri Coanda”.

euROpeanul isi propune informarea cetatenilor cu privire la fondurile structurale, modul in care acestea pot fi accesate si rezultatele ce pot fi obtinute prin utilizarea lor. Articolele abordeaza atat subiecte de interes general pentru publicul larg, dar si sectiuni specializate pentru grupurile tinta distincte ale ziarului: administratia publica locala, institutii de invatamant, unitati sanitare, mediul de afaceri cat si informatii specifice celor doua regiuni.

in acest numar, Adrian Vasilescu, consilier al Bancii Nationale a Romaniei, a raspuns unor intrebari legate de absorbtia fondurilor UE. Acesta vorbeste despre cat de pregatiti sau nepregatiti sunt actorii din piata pentru a asigura cofinantarea proiectelor si despre capacitatea companiilor de a atrage excesul de moneda existent pe piata.

Publicatia poate fi accesata si online. Click aici

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor

Vizualizări: 104