Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Evita corectiile financiare pe proiecte! Invata cu expertii nostri cum sa faci achizitii publice dupa noile norme!

„Incepem sa traim cu senzatia ca fondurile sunt otravite si ca accentul se pune mai mult pe control. Echipele de implementare sunt mai atente la documente decat la lucrari” marturisea mai deunazi un beneficiar al unor proiecte finantate prin instrumentele structurale in cadrul unei conferinte legate de procesul achizitiilor publice.

Corectiile financiare impuse de Comisia Europeana in ultimii doi ani au vizat in special achizitiile realizate in cadrul proiectelor. De aceea, in a doua jumatate a anului trecut, legislatia nationala cu privire la achizitiile publice aplicabile beneficiarilor a trecut printr-o serie de transformari importante care sa asigure o modalitate imbunatatita de desfasurare a procedurilor.

Daca vrei ca echipa proiectelor tale actuale sau viitoare sa isi canalizeze atentia pentru indeplinirea obiectivelor si sa poata sa raspunda precis si fundamentat echipelor de control, vino si invata de la cei mai buni cum sa derulezi toate procedurile de achizitie corect si cat mai eficient!

Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.rowww.proiecte-structurale.ro organizeaza la inceput de perioada financiara cursul de specializare acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari „Expert Achizitii Publice”, sesiune de instruire in cadrul careia vor fi discutate toate noile modificari.

Cursul se va desfasura in perioada 27 – 31 ianuarie 2014, intre orele 09.00 – 17.00, la Bucuresti.

Pentru mai multe detalii, click aici.

Raluca Preluca,
www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 105