Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Primul meci organizat in Sala Olimpia din Ploiesti, dupa modernizarea ei de catre MDRAP

Sala Sporturilor "Olimpia" din Ploiesti a fost inaugurata saptamana trecuta dupa finalizarea lucrarilor de modernizare, cu un meci de baschet demonstrativ, desfasurat in prezenta viceprim-ministrului Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice.

Sala Olimpia, initial data in folosinta in anul 1970, a beneficiat in ultimii ani de lucrari in valoare de peste 20 de milioane de lei, realizate prin programul "Sali de sport" finantat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si implementat de Compania Nationala de Investitii CNI SA.

Lucrarile au vizat extinderea, renovarea si modernizarea salii in vederea introducerii in circuitul international. Noua constructie se ridica pe trei niveluri, demisol, parter si etaj, si adaposteste vestiarele, grupurile sanitare, cabinetul medical si salile de protocol. Sala a fost dotata cu o noua tribuna de 800 de locuri, sub care au fost create spatii de primire si acces pentru public, precum si o centrala de ventilatie-climatizare.

Sub terenul de joc au fost realizate sala de incalzire pentru sportivi si anexele necesare. De asemenea, au fost efectuate lucrari de interventie la centura de rezistenta si de inlocuire a finisajelor, deteriorate in cei 40 de ani de exploatare.

Sursa: MDRAP

Vizualizări: 107