Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Eveniment de informare pentru tineri. Vino sa afli ce granturi de studii poti accesa, care sunt posibilitatile de voluntariat si munca in strainatate!

Esti tanar si doresti sa stii mai multe despre granturile UE pentru studii, posibilitatile de voluntariat sau munca in strainatate, sa discuti cu tineri care au beneficiat deja de aceste oportunitati si sa afli care este cu adevarat experienta acestora?

Atunci vino la evenimentul „Tineret in miscare” , organizat pe 27 septembrie 2012 la Bucuresti, unde vei avea din plin ocazia de a interactiona cu persoane care au beneficiat deja de finantare UE pentru studii sau munca in strainatate.

"Tineret in miscare" este o initiativa a Uniunii Europene care are scopul de a imbunatati calitatea educatiei si de a spori sansele de angajare a tinerilor. Oferta completa de programe ale Comisiei Europene pentru studii, invatare si munca in strainatate va fi prezentata in interiorul unui cort imens din Parcul Tineretului, Bucuresti. Cortul si scena campaniei „Tineret in miscare” vor constitui ocazia unica unde tinerii vor invata mai multe despre educatia sau instruirea lor in strainatate pentru a-si imbunatati abilitatile sau pentru a obtine unele noi.

Ambasadorul roman al initiativei Tineret in miscare, Dragos Bucur, va vorbi despre implicarea sa in campanie, iar seara vor concerta formatii precum Butterflies in My Stomach, Les Elephants Bizarres si C.T.C.

Cand: 27 septembrie (orele 14:00-23:00) si 28 septembrie (orele 14:00-22:00)
Unde: Parcul Tineretului din Bucuresti, Romania

Pe parcursul celor doua zile se vor organiza ateliere, filme, prezentari, spectacole de animatie stradala si de teatru. Tinerii se vor implica in ateliere de fotografie, isi vor confectiona propriile accesorii, vor urmari animatii video, vor participa la proiecte de biblioteca vie sau isi vor investi energia in exercitii de gimnastica. In fiecare ora, veti avea posibilitatea de a va testa cunostintele in cadrul unui EUROQUIZ si de a castiga tricouri, stick-uri USB, pixuri si alte premii personalizate.

“Concursul cu rucsacul” ii invita pe tineri sa-si aduca rucsacul cu care au calatorit prin Europa si sa castige premii atractive.

Campania Tineret in miscare a fost lansata de catre Comisia Europeana in anul 2010. Intre timp, aceasta a calatorit cu succes prin mai mult de 20 de state membre ale UE.

Sursa: Comisia Europeana

Vizualizări: 135