Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Saptamana trecuta a fost semnat cel mai mare contract de finantare pentru dezvoltarea structurilor de sprijinire a afecerilor din Regiunea Sud Muntenia

Luni, 19 septembrie, s-a semnat un nou contract de finantare in cadrul POR, ce vizeaza dezvoltarea unei structuri de sprijinire a afacerilor. SC FAST FINANCE FINDER SRL din municipiul Pitesti va primi asistenta nerambursabilă din POR, DMI 4.1 „Dezvoltarea durabila a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanta regională si locala”.

Proiectul „Infiintare centru de afaceri in municipiul Pitesti, judetul Arges” are o valoare totala de 78.688.793,24 lei, din care valoarea totala a asistentei nerambursabile este de 40.837.618,51 lei (fonduri FEDR: 35.418.466,53 lei; fonduri de la bugetul national: 5.419.151,98 lei).

La nivelul regiunii de dezvoltare Sud Muntenia, acesta este proiectul cu cea mai mare valoare a asistentei financiare nerambursabile primite in cadrul DMI 4.1. Obiectivul general al proiectului il reprezinta crearea unei structuri locale de sprijinire a afacerilor, avand ca scop atragerea investitiilor, revigorarea si dezvoltarea economiilor locale.
Pe parcursul a 19 luni se va realiza un centru de afaceri modern, menit sa asigure o serie de facilitati si spatii pentru desfasurarea activitatilor economice de productie si de prestare servicii. Dupa realizarea acestui proiect, un numar de 51 de agenti economici vor fi atrasi in cadrul structurii de sprijinire a afacerilor, dintre care 10 microintreprinderi, 28 intreprinderi mici, 10 intreprinderi mijlocii si trei intreprinderi mari.

Totodata, va fi creat un numar total de 328 de locuri de munca in cadrul firmelor gazduite in acest centru din municipiul Pitesti.

Sursa: ADR Sud Muntenia

Vizualizări: 103