Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

La sfarsitul lui iulie se lanseaza un nou apel de proiecte pe Programul Ungaria-Slovacia-Romania-Ucraina

Secretariatul Tehnic Comun al Programului de Cooperare Transfrontaliera ENPI Ungaria-Slovacia-Romania-Ucraina 2007-2013 a organizat, in perioada 5-6 iulie 2011, la Budapesta, a doua reuniune a Comitetelor de Selectie a Proiectelor, constituite la nivelul programului, in scopul verificarii si evaluarii propunerilor de proiecte depuse cu ocazia celui de-al doilea apel.

Rapoartele de evaluare, intocmite in urma desfasurarii reuniunii, vor fi transmise Autoritatii Comune de Management, institutie care le va transmite catre membrii Comitetului Comun de Monitorizare al programului, in vederea aprobarii acestora.

Dupa aprobarea rapoartelor de evaluare, fiecare aplicant va fi informat daca propunerea de proiect a fost selectata in vederea finantarii prin intermediul programului. In cazul propunerilor de proiecte care nu au fost selectate, aplicantii vor fi informati in legatura cu motivele excluderii.

Conform regulamentelor comunitare aplicabile, rezultatele procesului de evaluare si selectie vor deveni publice dupa finalizarea etapei de contractare (estimativ in ianuarie 2011).

Urmatorul apel pentru propuneri de proiecte va fi lansat la sfarsitul lunii iulie 2011 si va avea alocat un buget estimativ de 10.500.000 euro.

Sursa: MDRT

Vizualizări: 69