Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POS Transport: Ghidul pentru promovarea transportului intermodal, publicat spre consultare

AM POS Transport a publicat spre consultare Ghidului Solicitantului pentru DMI 3.1 „Promovarea transportului intermodal”.

Ghidul cuprinde indrumari cu privire la intocmirea cererilor de finantare aferente proiectelor de pregatire, constructie, modernizare sau dezvoltare a infrastructurii de transport intermodal, finantate in cadrul POS Transport, Axa Prioritara 3, DMI 3.1. – Promovarea transportului intermodal.

Cererea de proiecte se deschide pentru toata suma aferenta D.M.I. 3.1. si anume 18.019.383 euro, avand ca sursa de finantare FEDR 12.814.778 euro si fonduri publice nationale 5.204.605 euro.

Ghidul se adreseaza potentialului solicitant de finantare nerambursabila, respectiv administratorul national de infrastructura inter-modala - Compania Nationala de Cai Ferate „CFR” S.A. - CNCF “CFR” S.A. O conditionalitate pentru ca proiectul sa devina eligibil o constituie existenta unui contract de asociere in participatiune intre administratorul national de infrastructura inter-modala - Compania Nationala de Cai Ferate „CFR” S.A. - CNCF “CFR” S.A. si autoritatile administratiei publice locale.

Ghidul se afla se consultare pana pe data de 17 iunie 2011. Opiniile pot fi transmise la adresa de e-mail postransport@mt.ro.

Persoana de contact:
Catalin COSTACHE - Director, Directia Programare, AM POST, fax: 021 319 61 78, e-mail catalin.costache@mt.ro

Descarca
Ghidul Solicitantului

Sursa: AM POS Transport

Vizualizări: 114