Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Trei noi contracte finantate prin POR, semnate in Regiunea Nord-Vest

SC BALSEC SRL, SC Meg Dent SRL si SC ARTDENT SRL sunt noii beneficiari ai unor contracte de finantare semnate prin POR, DMI 4.3 “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”.

Proiectul cu titlul "Dezvoltarea societatii Balsec prin achizitia de echipamente de fotocopiere, multiplicare si alte activitati specializare" este implementat de SC Balsec SRL, din localitatea Seini, Judetul Maramures. Valoarea totala a acestui proiect este de 143853.86 lei, iar valoarea asistentei nerambursabile este de 116011.18 lei.

Proiectul intitulat "Dotare cabinet stomatologic la standarde europene" este implementat de SC Meg Dent SRL", din Municipiul Baia-Mare, Judetul Maramures. Valoarea totala a acestui proiect este de 286814.48 lei, iar valoarea asistentei nerambursabile este de: 231572 lei.

Cel de-al treilea proiect avand titlul "Achizitie de echipamente la SC ARTDENT SRL din localitatea Oradea, judetul Bihor" este implementat de societatea mentionata in titlul proiectului. Valoarea totala a acestui proiect se ridica la 325211.22 lei, iar valoarea asistentei nerambursabile este de: 262347.76 lei.

Puteti urmari evolutia acestor proiecte aici.

Sursa: ADR Nord-Vest

Vizualizări: 146