Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Se cauta parteneri pentru un proiect din cadrul Programului Comenius!

London Royal Borough of Kensington and Chelsea sunt in cautare de parteneri pentru a depune un proiect cu cofinantare europeana in cadrul programului Comenius.

Proiectul propus se va concentra pe modul in care sunt satisfacute nevoile elevilor migranti. Acesta se va baza pe un curriculum inovator realizat de catre „Language Development Service” in perioada 2003-2006, acela de a dezvolta o pedagogie pentru integrarea predarea limbii academice in curriculumul pentru elevii de 14-16 ani, metoda folosita recent in Marea Britanie.

Kensington si Chelsea incearca acum sa extinda aceasta experienta si munca lor la toate etapele de scolarizare, prin adoptarea si adaptarea recent lansatului „EU Core Curriculum for Inclusive Academic Language Teaching” care promoveaza de asemenea in curriculum o invatarea eficienta a limbajului academic.

Exprimarea interesului de a participa la acest proiect trebuie transmisa cat mai repede cu putinta, avand in vedere ca proiectul ar trebui depus pana la data de 28 februarie 2011.

Contact: Sara Green, Head of Language Development Service (Sara.Green@rbkc.gov.uk).

Pentru mai multe detalii, click aici

Sursa: www.uncjr.ro

Vizualizări: 92