Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Lista preliminara a proiectelor admise si respinse in cadrul apelului din 2010 pentru intreprinderi mari!

AM POSCCE a publicat lista preliminara cu rezultatele obtinute dupa etapa de evaluare tehnico-financiara de intreprinderile mari care au depus proiecte in cadrul apelului de anul acesta pentru Operatiunea “Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile pentru intreprinderile mari, POSCCE.

Astfel, conform listei publicate, proiectele a 154 de solicitanti au fost declarate admise obtinand punctaje intre 66 si 106,8. Totusi, conform AM POSCCE, pot fi finantate, in limita bugetului total alocat apelului (450 milioane lei), doar proiectele conform listei preliminare care au intrunit un punctaj minim de 89,10 puncte.


Solicitantii au la dispozitie 10 zile calendaristice de la primirea scrisorii de aprobare/respingere pentru depunerea unor eventuale contestatii; in cazul in care se doreste obtinerea punctajului detaliat al evaluarii tehnico-financiare (grila), se va formula o solicitare scrisa adresata Autoritatii de Management.

Dupa procesarea contestatiilor si intrunirea Comitetului de selectie se va publica lista finala, iar beneficiarii selectati vor fi invitati sa depuna documentele necesare intocmirii contractului de finantare. Acestia vor avea la dispozitie un termen maxim de 60 zile pentru depunerea documentelor necesare incheierii contractului, inclusive cele care fac dovada existentei resurselor de cofinantare a proiectului (valoarea insumata a cofinantarii cheltuielilor eligibile si a cheltuielilor neeligibile), precum si documentele ce atesta plata obligatiilor curente la bugetul de stat si bugetele locale.

Descarca
Lista

Sursa: AM POSCCE

Vizualizări: 90