Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Microintreprinderile din Centru si Vest mai pot depune proiecte doar pana la sfarsitul lunii!

AM POR a anuntat suspendarea, incepand cu data de 27 august 2010, ora 12:00, a procesului de depunere a cererilor de finantare in cadrul DMI 4.3."Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor" in Regiunile Centru si Vest.

In plus, conform AM POR, demararea etapei de verificare preliminara a cererilor de finantare depuse in perioada 9-27 august 2010 se suspenda, iar reluarea procesului va face obiectul unei analize la nivelul AM asupra disponibilitatii fondurilor alocate Regiunilor Centru si Vest.

Conform ADR Vest, pana vineri, 6 august 2010, la nivelul regiunii fusesera depuse 241 de proiecte care solicitau 36,05 milioane euro, in conditiile unei alocari financiare disponibile de doar 17,37 milioane euro. Astfel, valoarea solicitata de proiectele depuse si aflate in evaluare depasea cu 18,68 milioane euro bugetul alocat acestui apel de proiecte, respectiv cu 107,54%.

La nivelul Regiunii Centru, decizia de suspendare a depunerii a fost luata ca urmare a depasirii de peste trei ori a bugetului de 21,81 milioane euro alocat acestui domeniu. In cadrul acestui apel de proiecte, microintreprinderile din Regiunea Centru au depus pana la data de 6 august, 438 proiecte, prin care se solicitau 98 milioane euro.

Cristina Pojoga,
www.fonduri-structurale.ro

Sursa: www.inforegio.ro, ADR Vest, ADR Centru

Vizualizări: 67