Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Liceul pedagogic „Sabin Dragoi” din Deva va fi reabilitat prin Programului Operational Regional

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest in calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional in Regiunea Vest a semnat contractul de finantare pentru proiectul „Reabilitarea, modernizarea cladirilor şi echiparea infrastructurii educationale a liceului pedagogic «Sabin Dragoi» Deva” realizat de Consiliul Local al Municipiului Deva.

Proiectul are o valoare totala de aproximativ 3,05 milioane lei (0,73 milioane euro) şi o valoare aproximativa a finantarii nerambursabile de 2,48 milioane lei (0,60 milioane euro).

In cadrul proiectului, printre rezultatele estimate ca se vor obtine se numara şi reabilitarea a 2 corpuri de cladire, a unei sali de sport, a retelei de canalizare şi de apa, instalarea retelei electrice in trei corpuri de cladire, precum şi dotarea cu echipamente a liceului. Proiectul se va implementa pe parcursul a 24 de luni.

Proiectul „Reabilitarea, modernizarea cladirilor şi echiparea infrastructurii educationale a liceului pedagogic «Sabin Dragoi» Deva” primeşte finantare in cadrul domeniului major de interventie 3.4 „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesionala continua”, axa prioritara 3 „Imbunatatirea infrastructurii sociale”.

Sursa: ADR Vest

Vizualizări: 78