Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Platforma dedicata schimbului de experienta intre oamenii de afaceri romani si belgieni

Uniunea Nationala a Consiliilor Judetene din Romania, in calitate de membru in comitetul de initiativa, lanseaza pe 16 noiembrie, la Bruxelles, Clubul de Afaceri Romania- Belgia.

Aceasta noua platforma este dedicata cunoasterii si schimbului de experienta intre oamenii de afaceri romani si belgieni interesati sa obtina in timp real informatii si cunostinte specifice mediului economic.

Clubul va putea facilita accesul la noutati de interes comun pe linie financiara si comerciala, dezvoltari relevante in plan tehnologic si legislativ, tendinte si perspective macro-economice, strategii de dezvoltare locala si regionala si oportunitati de afaceri, evaluari personale sau de grup privind evolutii la nivel regional, national, european si mondial.

Clubul de Afaceri Romania Belgia va reprezenta un punct de intersectie si convergenta al preocuparilor operatorilor economici din cele doua tari, publici si privati, in scopul cresterii transparentei si increderii, al stimularii inovatiei si creativitatii, al transferului de bune practici convertibil in operatiuni comerciale viabile si/sau investitii profitabile.

La concretizarea acestei initiative participa, alaturi de UNCJR si Biroul sau de reprezentare de la Bruxelles, Ambasada Romaniei in Belgia, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Uniunea Nationala a Patronatului Roman, UGIR 1903 – Confederatia Patronala a Industriilor din Romania, Eurelectrica, Brussels Enterprises Commerce and Industry (BECI), l’Agence Bruxelloise pour l’Entreprise, companii din Romania si Belgia.

Sursa: www.uncjr.ro

Vizualizări: 99