Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

42 de proiecte pentru infrastructura rutiera depuse in Regiunea Vest

Proiecte in valoare de aproape 285 milioane au fost depuse in Regiunea Vest, in cadrul DMI 2.1 „Reabilitarea si modernizarea retelei de drumuri judetene, strazi urbane - inclusiv constructia / reabilitarea soselelor de centura” al Programului Operational Regional , depasind cu 230% alocarea financiara pentru Regiunea Vest.

Dintre cele 42 de proiecte depuse spre finantare, 8 proiecte – in valoare de peste 65 milioane euro - au fost contractate deja, iar celelalte 34 de proiecte se afla in diferite etape de evaluare.

Proiectele aprobate, care nu vor primi finantare prin POR, vor fi trecute pe o lista de rezerva si pot face obiectul unei alte surse de finantare.

Luni, 31 august 2009, in Regiunea Vest, a fost suspendata depunerea de proiecte in cadrul acestui domeniu de interventie.

Situatia proiectelor pentru infrastructura rutiera, depuse de fiecare judet al regiunii se prezinta astfel:

  • Judetul Arad a depus spre finantare 12 proiecte in valoare de aproape 99 milioane euro. Valoarea totala a proiectelor depuse reprezintă 34,98% din valoare totală a proiectelor depuse spre finantare in Regiunea Vest.
  • Judetul Caras - Severin a depus spre finantare 5 proiecte in valoare de 44 milioane euro. Valoarea totala a proiectelor depuse reprezinta 15,46% din valoare totala a proiectelor depuse spre finantare in Regiunea Vest.
  • Judetul Hunedoara a depus spre finantare 18 proiecte in valoare de aproape 92 milioane euro. Valoarea totala a proiectelor depuse reprezinta 32,11% din valoare totala a proiectelor depuse spre finantare in Regiunea Vest.
  • Judetul Timis a depus spre finantare 7 proiecte in valoare de aproape 50 milioane euro. Valoarea totala a proiectelor depuse reprezinta 17,45% din valoare totala a proiectelor depuse spre finantare in Regiunea Vest.

Sursa: ADR Vest

Vizualizări: 95