Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Premiul pentru cel mai bun proiect IT&C pentru eficienta energetica

Premiul pentru cel mai bun proiect ITC pentru eficienta energetica reprezinta o oportunitate unica pentru orice proiect in domeniul ITC si al eficientei energetice, pentru a-i spori vizibilitatea si pentru a concura pentru premiul cel mare.

Concursul este deschis oricarui proiect de cercetare si dezvoltare tehnologica finantat din fonduri publice, fiind eligibile atat proiectele finantate prin fonduri nationale si regionale, cat si prin fonduri europene. Acest concurs are scopul de a promova inovarea in ITC, care va conduce la evolutii substantiale si cuantificabile in eficienta energetica, avand totodata potentialul de a oferi exemple vizibile si convingatoare pentru investitii din partea mediului de afaceri si cetatenilor.

Proiectele participante trebuie sa dispuna de o pagina web.

Termenul limita este 31 august 2009, castigatorul va fi anuntat cu ocazia evenimentului 2010 ICT4EE, ce va avea loc la Bruxelles.

Campania Sustainable Energy Europe stimuleaza promovarea programelor, practicilor si initiativelor ce incurajeaza dezvoltarea energiei durabile prin inovare.

Pentru mai multe detalii despre Best ICT4EE Project Award, click aici

Sursa: www.uncjr.ro

Vizualizări: 91