Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Un nou sediu ADR Centru din bani europeni

Lucrarile pentru un nou sediu al ADR Centru au fost demarate la sfarsitul lunii mai. Finantate prin programul Phare 2006, lucrarile prevad reabilitarea si extinderea spatiului existent la adresa vechiului sediu al ADR Centru in vederea eficientizarii activitatilor proprii si delegate ale ADR Centru. Proiectul are o valoare totala de peste 800.000 euro, din care valoarea eligibila este 675.000 euro.

Activitatea ADR Centru se desfasoara in prezent in doua cladiri diferite, situate pe strada Decebal nr. 12 si Piata Consiliul Europei nr. 32D.

Prin proiectul „Reabilitarea si extinderea sediului ADR CENTRU din str. Decebal nr. 12 Alba Iulia” noul sediu al Agentiei va fi format din 16 birouri, 1 sala de conferinte, arhiva, magazie si spa-tii administrative. Pe perioada celor 12 luni de implementare a proiectului, 292,70 mp din vechea cladire vor fi reabilitati, compartimentati si modernizati si inca 572,00 mp de birouri vor fi construiti prin extinderea cladirii respective.

Implementarea proiectului va genera cresterea capacitatii institutionale a ADR Centru, pentru a sprijini eficient finalizarea programelor PHARE si derularea POR. Prin aceasta investitie se urmareste cresterea performantei in planificarea, programarea si implementarea fondurilor alocate dezvoltarii Regiunii Centru, utilizarea eficienta a resurselor financiare si umane in asistarea comunitatilor din Regiunea Centru si, nu in ultimul rand, cresterea numarului de personal angajat pentru desfasurarea optima a activitatii institutiei.

Sursa: ADR Centru

Vizualizări: 73