Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: Seminar de instruire privind reabilitarea infrastructurii educationale, organizat la Deva

ADR Vest organizeaza in data de 2 iunie 2009, seminarul de informare si instruire privind domeniul de interventie 3.4 „Reabilitarea / modernizarea / dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua” care va avea loc in municipiul Deva, in Sala Europa din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Hunedoara si se adreseaza autoritatilor publice locale din judetele Arad si Hunedoara interesate de realizarea unor proiecte care vizeaza imbunatatirea calitatii infrastructurii educationale.

Participarea la acest seminar este gratuita.

In cadrul sau vor fi prezentate ultimele noutati si aspecte clarificate de MDRL privind domeniul de interventie 3.4, precum si modificarile aduse la Ghidul Solicitantului prin intermediul Corrigendum - ului nr. 1 din 4 martie 2009. De asemenea, se vor prezenta aspecte practice privind completarea cererilor de finantare.

Domeniul de interventie care face obiectul seminarului finanteaza proiectele ce vizeaza reabilitarea, modernizarea, echiparea infrastructurii educationale pre-universitare, universitare si a Centrelor de Formare Profesionala Continua, respectiv crearea si dezvoltarea campusurilor preuniversitare.

In perioada imediat urmatoare se va organiza un seminar de instruire pentru acest domeniu de interventie si pentru judetele Caras-Severin si Timis.

Cei interesati sunt rugati sa confirme participarea la acest eveniment pana luni, 1 iunie 2009.

Obtinerea de informatii suplimentare si confirmarea participarii in cadrul seminarului se poate face la telefon / fax 0256-491981, 491923 si e-mail office@adrvest.ro

Sursa: ADR Vest

Vizualizări: 100