Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Delta Dunarii va beneficia de un sprijin financiar prin implementarea Axei 4 din cadrul FEP

In contextul aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, Institutia Prefectului Judetul Tulcea in colaborare cu Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura pregatesc cadrul privind accesarea fondurilor pentru dezvoltarea sectorului piscicol in Romania.


Din aceasta perspectiva, Delta Dunarii poate beneficia de un sprijin financiar important prin implementarea Axei 4 - „ Dezvoltarea zonelor pescaresti” din cadrul Fondului European pentru Pescuit.

In acest sens, in data de 07.03.2007, la Sala nr. 3 a Institutiei Prefectului a avut loc o intalnire a conducerii Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura cu reprezentanti ai unora dintre cele mai importante institutii din judetul Tulcea, ocazie cu care au fost prezentate perspectivele de dezvoltare a Deltei Dunarii prin accesarea fondurilor structurale alocate de Uniunea Europeana.

In data de 14.03.2007, ora 14,00, la Sala nr. 3 a Institutiei Prefectului Judetul Tulcea va avea loc o noua intrunire, cu urmatoarea agenda:
• analiza nevoilor si potentialului de dezvoltare locala din Delta Dunarii in vederea intocmirii strategiei de dezvoltare locala;
• discutarea propunerilor privind componenta grupului de lucru care va realiza strategia;
• prezentarea de catre invitati de tipuri de proiecte concrete care pot fi realizate pe Axa nr. 4 - „ Dezvoltarea zonelor pescaresti” din cadrul Fondului European pentru Pescuit;
• pregatirea intalnirii cu o delegatie de experti din cadrul Comisiei Europene, Directia Generala pentru Pescuit si Afaceri Maritime, care va avea loc in data de 19.03.2007 la Institutia Prefectului - Judetul Tulcea.

Prefectura judetului TULCEA - 14.03.2007

Vizualizări: 66