Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ministrul IMM-urilor vorbeste despre accesul firmelor la sursele de finantare

Ministrul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri, Constantin Nita, va dezbate, impreuna cu reprezentantii IMM-urilor, programele de fonduri europene accesibile acestora si efectele introducerii impozitului minim, la conferinta Mediafax Talks about SMEs.

Evenimentul organizat de Mediafax, cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania, va avea loc marti, 28 aprilie, la Hotel Howard Johnson (Salon Platinum), incepand cu ora 10.00.

Conferinta Mediafax Talks about SMEs, cu tema „IMM-urile versus Impozitul minim”, va consta intr-un dialog intre reprezentantii intreprinderilor mici si mijlocii, ai autoritatilor, ai asociatiilor din domeniu si ai bancilor, pentru a gasi cele mai bune modalitati de crestere sau mentinere a volumului afacerilor.

Mediafax Talks about SMEs va pune in discutie teme precum oportunitatea introducerii impozitului minim, efectele acestei masuri si ale actualei crize economice asupra firmelor mici si mijlocii si influenta noilor impozite asupra competitivitatii mediului de afaceri romanesc comparativ cu tarile din regiune.

De asemenea, participantii vor analiza masurile fiscale solicitate de IMM-uri pentru iesirea din criza si posibilele efecte ale acestora, modalitatile prin care firmele mici si mijlocii pot beneficia – direct si indirect – de fondurile provenite din acordurile Guvernului cu FMI si cu alte institutii financiare internationale, sursele alternative de finantare la care intreprinzatorii pot recurge in contextul blocarii activitatilor de creditare, precum si impactul cresterii somajului in randul IMM-urilor.

Inscrierile pentru participare se fac pe website-ul evenimentului, www.mediafaxtalks.ro/smes, pana pe 27 aprilie.

Mediafax Talks about SMEs este organizat in parteneriat cu Ministerul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri si cu sprijinul Fonduri-structurale.ro.

Vizualizări: 102