Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Protocol de colaborare pentru sprijinirea dezvoltarii IMM-urilor

Ministerul IMM-urilor, Comertului si Mediului de Afaceri a semnat ,joi, 9 aprilie, un protocol de colaborare pe termen de un an cu Banca Comerciala Romana pentru sprijinirea dezvoltarii IMM-urilor din Romania.

„Ma bucur ca BCR a fost printre primele banci de pe piata care a raspuns apelului nostru de a gasi solutii pentru inlesnirea conditiilor de creditare a firmelor mici si mijlocii in contextul crizei internationale. In conditiile in care principala problema cu care se confrunta oamenii de afaceri romani in acest moment este reprezentata de lipsa lichiditatilor in economie, ministerul pe care il conduc a propus tuturor bancilor din Romania sa se alature eforturilor guvernului de a sustine dezvoltarea IMM-urilor si, implicit, pastrarea si crearea de locuri de munca”, a declarat ministrul Constantin Nita.

„Protocolul de colaborare incheiat cu ministerul deschide noi oportunitati pentru consolidarea mediului de afaceri, pentru ca banii, inclusiv din fonduri europene, sa ajunga mai rapid si cu eficienta sporita la intreprinderile care au nevoie. BCR este un partener important pe termen lung al companiilor si economiei romanesti”, a precizat Dominic Bruynseels, presedintele executiv al BCR

IMM-urile vor fi informate cu privire la modalitatile de finantare din surse BCR sau din surse internationale si vor beneficia gratuit de consultanta nefinanciara.

Sursa: www.newschannel.ro

Vizualizări: 95