Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: 5 planuri integrate de dezvoltare urbana depuse in regiunea Bucuresti-Ilfov

Pana la primul termen limita, de 31 martie 2009, la sediul ADR Bucuresti-Ilfov, au fost depuse cinci planuri integrate de dezvoltare urbana, pentru finantare din Axa prioritara 1- "Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor – poli urbani de crestere", domeniul de interventie 1.1 – "Planuri integrate de dezvoltare urbana", Subdomeniul "Centre Urbane", din cadrul POR.

Respectivul subdomeniu al POR finanteaza planuri integrate de dezvoltare urbana si proiecte care au ca scop cresterea calitatii vietii si crearea de noi locuri de munca, prin reabilitarea infrastructurii urbane, imbunatatirea serviciilor urbane, inclusiv a serviciilor sociale, precum si prin dezvoltarea structurilor de sprijinire a afacerilor si a antreprenoriatului.

Sunt eligibile pentru finantare unitatile administrativ-teritoriale din mediul urban (individual sau in parteneriat) si asociatiile de dezvoltare intercomunitara din orasele cu peste 10.000 de locuitori. Alocarea financiara indicativa pentru Regiunea Bucuresti-Ilfov este de 120,79 milioane euro.


Sursa: ADR Bucuresti-Ilfov

Vizualizări: 81