Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Lansarea proiectului “Asociatie Transfrontaliera Romano-Bulgara a producatorilor agricoli”

Consiliul Local Deleni, judetul Constanta alaturi de Consiliul Local al localitatii Dobrichka, Bulgaria anunta lansarea proiectului “ASOCIATIE TRANSFRONTALIERA ROMÂNO-BULGARA A PRODUCATORILOR AGRICOLI” în cadrul unui eveniment ce a avut loc in data de 12 martie 2009. proiectul este finantat de Uniunea Europeana prin Programul PHARE CBC 2005.

Prin crearea si functionarea Asociatiei Româno-Bulgare a Producatorilor Agricoli, Primaria Comunei Deleni si Consiliul Local Deleni îsi propun îmbunatatirea cooperarii transfrontaliere si a nivelului de accesibilitate la un pachet integrat de servicii destinat prestatorilor si beneficiarilor de activitati economice din domeniul agriculturii din România si Bulgaria. În cadrul acestei întruniri au fost prezentate de catre reprezentantii institutiei beneficiare, serviciile specializate de asistenta ce vor fi furnizate de Asociatia Româno-Bulgara a Producatorilor Agricoli: organizarea unor târguri comune pentru promovarea produselor agricole; promovarea produselor agricole locale; asocierea producatorilor; politici de marketing eficiente.

La eveniment au participat reprezentanti ai beneficiarului local si ai partenerului, Consiliul Local al localitatii Dobrichka, reprezentanti ai finantatorului si mass-media locala. De asemenea, au mai participat reprezentanti ai Directiei Judetene pentru Agricultura si Dezvoltare Durabila Constanta, reprezentanti ai grupului tinta - producatori agricoli înregistrati în Registrul Fermelor.

www.mdrl.ro

Vizualizări: 87