Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Program de mentorat și producție pentru artiști emergenți

Asociația Culturală Eastwards Prospectus a lansat un nou apel adresat artiștilor emergenți, pentru a se înscrie în programul ACCELERATOR. ARTA ÎN SPAȚIUL PUBLIC.

Scopul programului este de a oferi artiștilor perspective și soluții practice pentru a-și gestiona eficient  traseul profesional  și pentru a se dezvolta, printr-o abordare antreprenorială.

5 artiști emergenți vor fi selectați să participe în program de un juriu de profesioniști. Individual, artiștii vor avea la dispoziție un buget în valoare de 10.000 lei brut, alocat atât în etapa programului de mentorat, cât și în cea de producție lucrări și expunerea lor în spațiul public.

Participanții vor dobândi cunoștințe despre tematici precum modalitățile de funcționare a sistemului de artă contemporană, funcționarea internă a unei organizații din domeniul artei contemporane, bugete de producție, stabilirea prețurilor lucrărilor de artă, prezentarea practicii proprii și comunicarea către diverse categorii de public și vor primi sprijin în producția de lucrări de artă ce vor fi expuse în spațiul public sau pe site-uri specifice.

Termenul limită de depunere este 29 mai 2024.

Pentru mai multe detalii puteți accesa rubrica noastră alte finanțări.

Ana-Maria Apetrei, 

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: accelerator-mentorat.ro

Vizualizări: 97